Σελίδες

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Μπάχαλο στη ΝΔ: H Ντόρα «ψηφίζει» Σγουρό και κρατά ίσες αποστάσεις από Αρη και Νικήτα



Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega, η πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη, απαντώντας σε ερώτηση για τη μάχη στον Δήμο της Αθήνας, είπε ότι τόσο ο Άρης Σπηλιωτόπουλος όσο και ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι άνθρωποι που την έχουν στηρίξει στις επιλογές της, σημειώνοντας ότι δεν είναι ευχάριστο για τη ΝΔ δύο βουλευτές να διεκδικούν τον ίδιο Δήμο. Ανάλογη θέση είχε πάρει πρόσφατα και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr,
η ουδετερότητα αυτή είχε προκαλέσει ενόχληση στη Συγγρού που απέφυγε,
ωστόσο, να την εξωτερικεύσει για να μην δημιουργηθεί η εντύπωση
εσωκομματικής αναστάτωσης. Τώρα, επανέρχεται στο ίδιο θέμα η Ντόρα Μπακογιάννη, κρατώντας ίσες αποστάσεις από τον αντάρτη και τον υποψήφιο που στηρίζει η ΝΔ, γεγονός που την φέρνει «εκτός γραμμής», πόσο μάλλον όταν η ίδια έχει μηχανισμούς στην Α Αθήνα όπου πολιτευόταν για πολλά χρόνια, έχοντας μάλιστα διατελέσει η ίδια δήμαρχος Αθηναίων.


Η Ντόρα Μπακογιάννη, εξάλλου, υποστήριξε -όπως και ο Κυριάκος Μητσοτάκης-
ότι είναι σωστό να παραιτηθούν οι βουλευτές από το αξίωμά τους σε
περίπτωση που θα διεκδικήσουν την είσοδο στην Ευρωβουλή ή στους ΟΤΑ. Αυτό αφορά, εκτός από τους Α. Σπηλιωτόπουλο και Ν. Κακλαμάνη, τους Γ. Ιωαννίδη και Στ. Καλαφάτη.


Αναφερόμενη στον Γιώργο Καμίνη είπε ότι υπήρχαν
μεγαλύτερες προσδοκίες, αναγνωρίζοντάς του ότι έκανε σοβαρή προσπάθεια
για τα οικονομικά του Δήμου: «Εχει πολλά θετικά, αλλά περίμενα
περισσότερα ιδίως στον τομέα των υποδομών».


Τέλος, εξέφρασε τη βαθύτατη εκτίμησή της στον περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό, λέγοντας πως θα ήταν «υπέρ της στήριξης της υποψηφιότητάς του».

 http://www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: